Segédlégrugók

Nyitvatartási idő:
H-P: 08:00-17:00,
Szo: 08:00-13:00

Elérhetőségek:
Tel.: 06-30/192-3515;
Tel.: 06-23/399-538
E-mail: info@ttf.hu
Cím: 2092 Budakeszi, Pilisi Parkerdő Ipari Park, 17.-es épület
(Bejárat a Tölgyfa utca felőli sorompón át, sorompó után végig balra kell tartani)
Térképes segítség


SEGÉDLÉGRUGÓK

A segédlégrugók viszonylag alacsony 1-5t. össztömegű laprugós futóművekhez ajánlottak. A csak főlaprugót tartalmazó, biztonsági rugólap nélküli laprugózásnál, megakadályozza a rugólap törését. A laprugók legfontosabb jellemzője, hogy gyakorlatilag minden irányú erőt és nyomatékot fel tudnak venni. A jármű össztömege változik a terhelés függvényében és sajátlengése a rugókeménységtől függ. Segédlégrugó beépítése esetén a levegő nyomásának változtatásával a rugózási frekvencia optimális értéken tartható. A segédlégrugó rendszer manuális működtetésű, de lehet automatizálni is. Alkalmazhatóak un. Ride-Rite légrugórendszer kialakítására, valamint a hobby autóépítőknek Air-Ride építéshez.

Alkalmazási területek: lakóautók, kisteherautók, kisbuszok, hűtőkocsik és minden olyan jármű, melynek a felépítménye eltér a gyári paraméterektől és szükséges lehet a laprugó tehermentesítése. Az NT típusjelű segéd légrugók manuális működtetésűek! A terhelhetőségi adatok a tengelyre vonatkoznak, 2 db légrugó esetén! Beépíthetőségük kizárólag nem kormányzott futóműre (hátsó tengelybe) lehetséges! Üzemeltetési adatok a garnitúra csomagban lévő adatlapon található!

A légrugókra szakszerű beépítés esetén 12 hónap garanciát vállalunk!

Beépítési vázlatÁrak:

A komplett segédlégrugó szettek 2000-es évjárattól alkalmazhatóak, 4×4-es és ikertengelyes kivitelhez nem!


Beszerelés:

Az alábbi autó típusok esetében a segédlégrugó beszerelését 25.000 Ft + ÁFA munkadíjon vállaljuk:
FIAT Ducato, CITROEN Jumper, PEUGEOT Boxer, RENAULT Master, NISSAN Interstar, OPEL Movano, MERCEDES Sprinter, VOLKSWAGEN Crafter, VOLKSWAGEN LT

TTF AUTÓ ÉS UTÁNFUTÓ CENTRUM