E-mail: info@ttf.hu
Tel.: 06-30/192-3515

Mikor ajánlott az autó alvázvédelem és üregvédelem kezelése?

Minél előbb történik meg az autó alvázvédelem és üregvédelem kezelése, annál tartósabb és hatékonyabb a korrózió elleni védelem a felületen. Ugyanis a legjobb védekezés a megelőzés!

Természetesen a legoptimálisabb, ha az autón új állapotában kerül a felületre az alvázvédő és üregvédő anyag. Hiszen az új gépjármű esetében még egészen biztos, hogy nem indult meg rozsdásodás, és egy korróziómentes, gyári felületű alvázra kerül fel az anyag. Ezért ha hosszú távra tervezünk az autóval, mindenképpen érdemes az alvázvédelem és üregvédelem kezelésre gondolni, mivel bizonyos időközönkénti ellenőrzés mellett teljesen megelőzhető a jármű fém szerkezetének a rozsdásodása.

Az autók gyárilag egyáltalán nem, vagy csak nagyon felületesen (elszórtan-helyenként az alvázon) vannak ellátva alvázvédelemmel. Mely “bevonat foszlányok” inkább zajcsillapításra szolgálnak és a kőfelverődés ellen hivatottak védeni. A gyártónak nem érdeke, hogy az autók hosszú távon kiszolgálják a tulajdonosukat, ezért nem meglepő, hogy gyárilag nincsenek rozsdásodás elleni védelemmel ellátva. Sajnos fogyasztó társadalomban élünk, az autógyártók érdeke, hogy minél hamarabb le kelljen cserélni a járművet…

Tudta? Már egy 1-2 éves autó esetében is megjelenhetnek a korrózió nyomai a vázszerkezeten.

autó alvázvédelem kezelés minél előbb

No és ha már van rozsda, akkor mi legyen?

Idősebb autó esetében sem veszett fejsze nyele egy alvázvédelem és üregvédelem kezelés, mert jelentősen le tudja lassítani a rozsdásodási folyamatokat. Így akár hosszú évekkel is meghosszabbítható a jármű vázszerkezetének az élettartama. Azt fontos tudni, hogy ha már megindultak a korróziós folyamatok, akkor az alváz- és üregvédelem kezelés előtt rozsdátlanítási és előkészítési munkálatokra is szükség van a felületen, hogy minél optimálisabb és tartósabb legyen a kezelés. Ezek a plusz munkálatok nincsenek benne az alváz- és üregvédelem kezelés alapárában. Ezekre a munkálatokra minden esetben előzetesen küldünk árajánlatot ha már láttuk a felületet és felmértük az alváz állapotát. Minél rozsdásabb az alváz, annál nehezebb és költségesebb orvosolni a problémát. Tehát minél korábban történik meg az alváz- és üregvédelem kezelés, annál költségkímélőbb az eljárás, és annál tartósabb és hatékonyabb a korrózió elleni védelem a felületen.

autó alvázvédelem

Cégünk professzionális alvázvédelem és üregvédelem szolgáltatást nyújt, minden autótípusra. Minőségi alvázvédő anyagokkal és üregvédő anyagokkal dolgozunk, a megfelelő technikai felszerelésekkel rendelkezünk (Airless technológia, különböző típusú szórófejekkel és fúvókákkal), követve az anyagok gyártói álltal előírt technológiai előírásokat és szabályokat. Munkánkat több éves szakértelemmel végezzük, csapatunkban szakképzett kollégák állnak a rendelkezésre.

Alvázvédelem tudnivalók

Ha felkeltettük érdeklődését az alvázvédelem és üregvédelem kezelésre, kérjen árajánlatot/időpontot az Ajánlat- és időpontkérés menüpont alatt.

Cégünk több féle korróziógátló anyaggal és technológiával dolgozik, mely eljárásokról bővebb tájékoztatás a weboldalunkon olvasható.

Az alváz és üregvédelem kezelésnél használatos anyagok főbb tulajdonságait, röviden-kivonatolva megtalálja a honlapunkon összehasonlítva egymással az Árak menüpont alatt. Ugyanitt megtekinthetőek tájékoztató jelleggel az alváz- és üregvédelem alap árak is.

TTF Facebook