E-mail: info@ttf.hu
Tel.: 06-30/192-3515

Alvázvédő és üregvédő anyagok és technológiák

Cégünk professzionális alvázvédelem és üregvédelem szolgáltatást nyújt, minden autótípusra. Minőségi alvázvédő anyagokkal és üregvédő anyagokkal dolgozunk, a megfelelő technikai felszerelésekkel rendelkezünk (Airless technológia, különböző típusú szórófejekkel és fúvókákkal), követve az anyagok gyártói álltal előírt technológiai előírásokat és szabályokat. Munkánkat több éves szakértelemmel végezzük, csapatunkban szakképzett kollégák állnak a rendelkezésre. 

Alvázvédő anyagok
  • Ha még bizonytalan abban, hogy az Ön autójának valóban szüksége van e az alváz- és üregvédelem kezelésre, javasoljuk megtekinteni a Miért fontos az alvázvédelem? és a Mikor ajánlott az alvázvédelem és üregvédelem? cikkünket.
  • Az alvázvédő és üregvédő anyagok főbb tulajdonságait, röviden-kivonatolva megtalálja a honlapunkon az Árak menüpont alatt összehasonlítva egymással. Ugyanitt megtekinthetőek tájékoztató jelleggel az alváz- és üregvédelem alap árak is.
  • Az alvázvédelem és üregvédelem kezelés alkalmával több munkafolyamatot is elvégzünk a felületen, melyet a Gyakori kérdések között is részleteztünk. Ha bővebben is szeretne olvasni ezen munkafázisokról tekintse meg itt: https://ttf.hu/munkafolyamat-ismertetese/
  • Ha felkeltettük érdeklődését az alvázvédelem és üregvédelem kezelésre, kérjen árajánlatot/időpontot az Ajánlat- és időpontkérés menüpont alatt.

 

TTF Facebook